Bayburt Postası - 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimliği tarafından kurulan whatsapp grubunda sağlık çalışanlarının eksikleri üzerinden uyarılması gibi bir uygulamaya geçildiğini ifade eden Muharrem Turhan, "Bir personelin eksiği varsa bu direk personele söylenir. Herkesin gördüğü bir yerden bu bilgiler paylaşılmaz. Çalışanların performansını düşüren, kendilerini rencide eden bu uygulamayla ilgili Valiliğe bilgi vermiştik. Valilik tarafından uyarılmalarına rağmen bu uygulamayı sürdürdüler" dedi.
Üyelerinin tamamını whatsapp grubundan çıkmalarını sağladığını söyleyen Turhan, 12 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimliği hakkında Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını dile getirdi.
“Gereğini yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullanan Turhan, sendika üyelerine yönelik baskı, mobbing ve etik dışı uygulamalara asla sessiz kalmayacaklarını belirtti.