Bayburt Cirit İl Birinciliği heyecanı başlıyor

Bayburt’ta 5 gün boyunca cirit heyecanı yaşanacak. 6 takımın katılımıyla gerçekleşecek olan Cirit İl Birinciliği müsabakaları nefes kesecek. 

Bayburt Cirit İl Birinciliği heyecanı başlıyor

Bayburt Postası - 25 Haziran - 04 Temmuz tarihleri arasında Yeni Şehir Parkı bitişiğinde yapılan cirit sahasında oynanacak il birinciliğine Bayburt Atlı Spor Kulübü, Can Bayburt Atlı Spor Kulübü, Bayburt Çoruh Atlı Spor Kulübü, Kop Atlı Spor Kulübü, Dede Korkut Atlı Spor Kulübü,  21 Şubat Atlı Spor Kulübü katılacak.

Her gün üç maçın oynanacağı il birinciliğinde müsabakalar 10.00, 14.00 ve 16.00 saatlerinde başlayacak.

Vatandaşların yoğun ilgi göstermesi beklenen il birinciliği, tribünleri eksik bir sahada oynanacak. Peki tribünler ne zaman yapılacak? İzleyicilerin toprak zeminde yer yer oturarak, çoğunlukla ayakta takip ettiği il birinciliğinde illa kaza mı yaşanması gerekiyor?

Söz verilmesine rağmen halen yapılmayan tribünler, turizmde ivme kazanmak isteyen memleketin bir ayıbı olarak önümüzde duruyor. Unutulmamalı ki cirit ata sporu olduğu kadar, bu sporu yaşatan ve günden güne geliştiren Anadolu’daki çok az ilden biri olan Bayburt’un turizmde de en etkili bileşeni. Bunu bilmek ve ona göre yol almak gerek.
 

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Cirit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.