Tuhafıma gidenler, garip karşıladıklarım…

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 1 hafta önce

bir defa çağrılan müze kurulu üyesi olarak yazdıklarınıza katılıyorum

Avatar
Çiğdem Keskin Tanrıöver 7 gün önce

Açıklayıcı fikirleriniz çok güzel.Halamın ablamın kuzenlerimin ve benim mezun olduğum Kız Meslek Lisesini bayram da gezme fırsatı buldum.Yurt içinde ve yurt dışında birçok müze gezdim böyle bir müze görmedim tarihten geçmişten kalma birkaç parça kalıntı dışında.isterdimki sınıfın birinde sıralar tahta masalar ve atölyelerimizde kullandığımız araçlar durup sergilensin.

Avatar
SUAT KÖPRÜCÜ 7 gün önce

Murat bey tesbitleriniz ve yorumlarınız çok doğru sizler sayesinde Bayburt ta olan bitenden haber alıyoruz,herkes sizler gibi duyarlı olsa ve yapılan yanlışları dile getirse şehrimizde yapılan ve ben yaptım oldu mantığı ile yatırımlar yapılmasa,bilirkişi ve istişare ile yapılması'nın önemli ve faydasının olacağını düşünüyorum Bayburt için en doğrusu ne ise hep beraber yapılması nın uygun olacağını düşünüyorum.

Yazı'ya Git