Sabırla yolları aşan adam Metin Taner

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serhat Kalekahyası 1 hafta önce

Metin amcayla 90 yılların başında Anadolu Lisesinde okurken tanışmıştık.O dönem okul aile birliği Bayburt'ta bir ilki başlatarak okul servisi için Bayburt Tur ile anlaşmıştı.Servise gelecek araçlar önceden belli değildi.Metin amca geldi mi yüzümüz gülerdi,bize hep "guzularım" diye hitap ederdi.O dönem pop müziğin hızlı dönemiydi,ama Metin amca radyoda sanat müziği ya da halk müziği dinlerdi.Biz kaset getirirdik evden selametlik istemeye istemeye pop müzik çalardı.Oğlu Fatih abi de babası gibi dürüst bir insan,kendisini de babası gibi çok severim,Allah bôyle insanları başımızdan eksik etmesin.Murat kardeşime ve Mustafa AKYÜZ abime de bu güzel röpartaj için çok teşekkür ederim,okumak çok kayifliydi.

Avatar
Osman Bağlar 1 hafta önce

Duygulanarak okuduğum çok güzel bir röportaj olmuş. Elinize emeğinize sağlık. Komşumuz Metin amca, oğlu Fatih ve değerli Mustafa Akyüz beye selametler diliyorum

Avatar
ESLEM 1 hafta önce

Duygu yüklü bir röportaj. Severek okudum. Metin amca ile ben de birçok kez Erzurum'a ve Trabzon'a yolculuk yapmışımdır.
Sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Röportajı yapan Murat Okutmuş'a da teşekkür ediyorum...

Avatar
Murat Hoso 1 hafta önce

Memleketimizin çok değerli şahsiyetlerinden Metin amcaya sağlık ve afiyet diliyorum. Memleketimizin en beyefendi şahsiyetlerinden biridir. Selam ve saygılar sunuyorum. Ellerinden öperim.

Avatar
Ömer Temuçin 1 hafta önce

Zevkle okudum.Metin abi Terzi dükkanında kalfaidi Babası Mahmut Taner amcam ben ilkokulda okurken dükkanda çırak olarak çalışırdım. Metin abi Korkmaz abimin kayınbiraderi olur. Selamlar

Avatar
Ayşın Tatoğlu 1 hafta önce

Sabırla yolları aşan adam Metin Taner başlığı,
Kimbilir ne güzel yol hikayeleri vardır hazinesin de merekını uyandırdı bende.
"Yeniden yollara dönüyoruz,o kadar uzun yıl gittin,geldin yollarda neleri unutmadın"
Sorusu ortak merakımız olmuş.
Keyifle okudum değerli satırlarını.
Yüreğine,kalemine sağlık.

Avatar
ERHAN 3 gün önce

Murat Bey ,
Emeğinize sağlık. Çok güzel bir sohbet olmuş. Bu çalışmalarınızla Bayburt'un hafızasını canlı tutuyorsunuz. Kadim bir kültürün devamına katkıda bulunuyorsunuz.

Haber'e Git