Bayburt Özel İdarespor Başkanlığı için Bünyamin Yazoğlu ismi öne çıkıyor

Bayburt İl Özel İdarespor’da yeni sezon öncesinde belirsizlikler devam ederken, kamuoyunda bir iş insanının ismi öne plana çıkıyor.

Bayburt Özel İdarespor Başkanlığı için Bünyamin Yazoğlu ismi öne çıkıyor

Bayburt Postası - Bayburt’ta futbolla ilgilenen ve futboldan anlayan birçok kişinin isteği iş insanı Bünyamin Yazoğlu’nun kulüp başkanı olması yönünde.

Futbolda İstanbul’daki Bayburtspor 1918 kulübü ile önemli başarılara imza atan iş insanı Bünyamin Yazoğlu’nun ismi geçtiğimiz sezonda Bayburt Özel İdarespor Başkanlığı için geçmiş, fakat mevcut yönetim kulübü vermekten uzak durmuştu. Geçtiğimiz sezonu zor bela düşmekten kurtararak tamamlayan Bayburt Özel İdarespor’un yeni sezon için henüz bir adım attığı yok! 

“Ecel terleri dökmenin alemi yok!”

Futbolseverler sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda, Bünyamin Yazoğlu’nun Bayburt Özel İdarespor için bulunmaz bir isim olduğunu ifade ederek, kulübün futbolu bilen böyle bir insana teslim edilmesinin yerinde olacağını belirtiyorlar. Geçen yılı hatırlatarak ‘ecel terleri dökmenin bir anlamı yok” paylaşımında bulunan futbolseverler, bu anlamda Bayburt Valisini, Bayburt Milletvekilini, Bayburt Belediye Başkanını göreve çağırıyorlar.

Bünyamin Yazoğlu’nun kulüp başkanlığına sıcak baktığını ifade eden futbolseverler, Yazoğlu için “gelirse sorunlar biter, gelirse başarı gelir” yorumunda bulunuyorlar. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammet ölmez 1 hafta önce

Biz bunu 6yıl önce söyledik.okoltugu dolduracak başkan.Bünyamin Yazoglu.

Avatar
Haydar Demirhan 1 hafta önce

Yıldıray Kılıç futbol dünyasını çok iyi bilen bir isim. Bu ismi de vu anlamda degerlendirmeliyiz

Avatar
Muhammet ölmez 6 gün önce

Yıldıray kılıç benim köylüm ve akrabamdır.bunyamin başkanın yönetiminde engüzel görevi aktif bir görevi hak edecek tecrübeli bir kardeşimdir.onurduyarim.ama.sayin.yazoglunun başkanlığında.bende bukulupte genel kaptanlık aktif yöneticilikyaptim.bu iş devlet memurluğu işi değil.ben kimseyi küçük görmem kimse yanlış anlamasın.benbu işlerden elimi ayagimicektimbuis güç işi beceri işi bu koltuğu 6yil öncede şimdide söylüyorum.sadece bu yorum şahsıma aittir bünyamin yazoglu doldurur.

Avatar
Muhammet ölmez 6 gün önce

Belki birileri onlarda bizim kardeşlerimiz yanlış anlamasınlar.bukulup bayburt il özel idaresinin kulübü .futbol güç işi havada karada denizde savaşmakla oluyor.bu kulüp benim onurla görev yaptığım ve herkesten fazla katkı yaptığım bir kurum takimi.guc kravatla papyonla olmuyor.kisisel ve toplumsal güçle oluyor.inaniyorumki bünyamin başkanla okadar bükülür ve bu yönetimlerde çalışmış maddi manevi katkı vermiş cok degerli abilerimiz ve kardeşlerimiz vardı biz ikincilik şampiyonluğundan döndük kişisel hatalardan.kibirden sen benden.bu iş güçlü kuvvetli o koltuğu dolduracak ağır bir başkan ve güçlü bir yönetimle.buis 657tabi memurların buisi farklı kullanan insanların işi değil.ben yorum yapmaktan vAllahi utanıyorum.devlet memurları gitsin memurluk görevini yapsın.Bayburt bunları hak etmiyor.bu iş güçlünün işi.sayin valim birde bunu denesin sayın belediye başkanım zaten gucverir destek verir .artık kimse kimseyi kandırmasın.bayburt bünyamin yazoglunu istiyor başkan olarak korkmayın.

Avatar
Ğeyri 5 gün önce

Hiç kimseyi birileriyle kıyas etmemek gerek Katkı veren herkes kıymetlidir ama az ama çok."...herkesten fazla katkı yaptığım bir kurum" çok iddialı bir cümle olmuş.

Avatar
Tahir TÜFEKCİ 2 gün önce

Nedense biz toplum olarak kendi değerlerimizi arka plana atıyoruz Sayın bünyami YAZ Kardeşimiz istanbul bayburt sporda başkanlık etmiş işinin ehli Sayın VALİMİZ ile BELEDİYE Başkanımız gereken desteği vermeleri lazım bu arada BAYBURT SPOR dışarıdan futbolcu büyük meblağlar transfer edip parayı çar çur etmemeleri lazım alt yapıya çok iyi bir ekip kurup kendi çocuklarımızı yetiştirip futbol piyasasına sunmaları gerekir