Bayburt Belediyesi'nde bayramlaşma

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, belediye personeliyle Çoruh Kültür Merkezi’nde bayramlaştı.

Bayburt Belediyesi'nde bayramlaşma

Bayburt Postası - Kurban Bayramı öncesi personelle bir araya gelen Belediye Başkanı Memiş, yaptığı konuşmada başta Filistin ve Doğu Türkistan olmak üzere zulme maruz kalan bölgelere dikkat çekti. 

Bütün Müslümanların bayramları neşelenerek yaşamayı arzu ettiğini kaydeden Başkan Memiş konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar, küskünlüklerin, kırgınlıkların, dargınlıkların giderildiği, barışın, mutluluğun ve esenliğin hâkim olduğu ortamlar diye bilir ama maalesef özellikle kimlikleri Türk ve Müslüman olan bölgelerdeki yaşanan vahim hadiseler içten ve samimi bayramlaşmayı yaptırmıyor bize. Oradaki kardeşlerimize ve dindaşlarımıza yaşadıkları bu acı ve kederlerinden kurtulmaları için dua edelim. Çalışalım ve üretelim ki; bu acıları yaşatanlardan daha çok çalışıp ve üretmedikten sonra onları kahretmemiz mümkün değil. Kurban Bayramı’nın şahsımıza, ailelerimize, şehrimize, ülkemize ve özellikle dünyada ezilen, hor görülen Müslümanların ve soydaşlarımızın yaşadığı bölgelere barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle buruk da olsa hepinizin bayramını şimdiden tebrik ediyorum. Hepinize sağlık, afiyet ve mutluluklar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.