Yüzüne bakılmıyordu, bu proje ile turizmin bir parçası olacak

Bayburt Valiliği uzun yıllardır kaderine terk ettiği Aslan Dağı'nı yeni bir proje ile turizme kazandırıyor.

Yüzüne bakılmıyordu, bu proje ile turizmin bir parçası olacak

Bayburt Postası - Bayburt halkının Bayburt Valiliği'ne en çok tepki gösterdiği Aslan Dağı, geride kalan birkaç yıl içinde sadece hatırı sayılır kişilerin özel günlerine kapı araladı. 

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan göreve geldiği ilk günlerde yaptığı açıklamaları, proje aşamasına getirdi. Bayburt’un doğa harikası Aslandağı mesire alanına turistik tesis geliyor.

Bayburt Valisi Eldivan, “Turizm Destinasyonu olması için yaklaşık bir yıldır üzerinde çalıştığımız projeyi hayata geçiriyoruz.” dedi.

Bayburt Valiliği tarafından Aslandağına bungalov evler, restoran ve yürüme yolları yapılacak. Ağaçlık alan içerisinde doğal güzelliğiyle öne çıkan Aslandağı mesire alanını turizme kazandırmak istediklerini belirten Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, “Bayburt Valiliği olarak Aslandağı Turizm Alanı için ilk Bungalov evin yapımına başladık. Göreve başladığım ilk günden itibaren sahip olduğu Turizm potansiyeline inandığım Bayburt’un Kültür ve Turizm Destinasyonu olması için yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalıştığımız projeyi hayata geçiriyoruz. İl Genel Meclis Başkanımız ve İl Özel İdare Genel Sekreterimizle çalışmaları yerinde inceledik. Bayburtumuz’a hayırlı olsun.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2 gün önce

Bayburt'un tanıtımı,turizm,sağlık ve iş alanaı açısından çok güzel bir çalışma.Bu şekilde Aslandağı'nın çevre düzeni ve güvenliği de daha sağlıklı yapılacaktır...Tebrik ederiz...