Bayburt POMEM öğrencilerinin çevre duyarlılığı

Bayburt Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) öğrencileri Dünya Çevre Günü kapsamında Yeni Şehir Parkı'nda çevre temizliği gerçekleştirdiler. 

Bayburt POMEM öğrencilerinin çevre duyarlılığı

Bayburt Postası - Protokol üyelerinin dekatıldığı etinlikte POMEM öğrencileri piknik yapıp, top oynayıp keyifli bir gün geçirdiler. Daha sonra eldivenleri takıp parktaki çöpleri toplayan öğrenciler, anlamlı bir etkinliğe imza attılar.

Parkta çevre temizliği yapan öğrencilere teşekkür eden Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, "Polis okulu müdürümüz, müdür yardımcısı arkadaşlarımız hem çevreci, hem de sahaya açılma anlamında güzel bir etkinlik planlamışlar, onun için teşekkür ediyorum. Bulunduğumuz alan sizlerin de bildiği üzere Şehir Parkı alanımız. Burada hafta sonları çok yoğun bir ziyaretçi trafiği oluyor. Sizlerle birlikte birazdan hep beraber, beraberce bir temizlik yapacağız. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Çevre bilinci yüksek, çevreye duyarlı öğrenciler yetiştirdiklerini belirten, Polis Okulu Müdürü Ufuk Sami Günel de çevredeki çöpleri özenle toplayan öğrencilere  teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.