Aslan Dağı'na 300 bin fidan daha dikilecek

Bayburt Aslan Dağı Vilayet Ormanı bölgesinde bin dekarlık alanda, 300 bin adet fidan ilerleyen aylarda toprakla buluşturulacak. 

Aslan Dağı'na 300 bin fidan daha dikilecek

Bayburt Postası - Bin dekarlık alanın kazı ve teraslama çalışmalarını yerinde inceleyen Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, alandaki çalışmaları takip etti.

Vali Eldivan, Bayburt Valiliği öncülüğünde başlayan Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü ve Bayburt Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yürütülen ağaçlandırma proje çerçevesinde başlatılan kazı ve teraslama çalışmalarının Eylül ayı sonuna kadar devam edeceğini ifade etti.

Vali Mustafa Eldivan, alan açma çalışmalarının ardından Ekim ayında başlayacak ağaçlandırmayla bölgeye çam, meşe, huş, karaağaç akçaağaç, sarıçam ve kısım kısım kuşburnu gibi 300 bin fidanın toprakla buluşturulacağını belirtti.  

Vali Eldivan, desteklerinden ötürü Trabzon Bölge Müdürü Emin Yılmaz'a, teşekkür ederek, Bayburt Orman İşletme Müdürü Zeynel Yalçındağ'a ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Bayburt Şube Müdürü Alparslan Katırcı'ya çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet ali 4 hafta önce

Ağaçlandırma bayburt için en hayırlı iş tebrikler

Avatar
Umut Özkan 4 hafta önce

Tebrikler başarılar..

Avatar
Muharrem 3 hafta önce

Sayın Mustafa Beye teşekkürler. Rahmetli Ali Haydar Öner den sonra Bayburtumuza ve geleceğe yapılan en doğru yatırım olacaktır.

Avatar
Abdullah 2 hafta önce

Geçte olsa böylesi bir çalışmayı başlatan yetkililere başarılar diliyorum bayburtumuza hayırlı olsun