Oruçbeyli-Kırkpınar arasında kaza: 5 yaralı, 1’i ağır!

Bayburt’ta Oruçbeyli ile Kırkpınar köyleri arasında kaza yaşandı.

Oruçbeyli-Kırkpınar arasında kaza: 5 yaralı, 1’i ağır!

Bayburt Postası - Sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği araç tarlada taklalar atarak durdu. Araçta bulunan 5 kişi ciddi bir şekilde yaralandı. Yaralılar içinde bulunan 11 yaşındaki çocuğun ise durumu diğerlerine göre ağır! 

Kaza sabahın erken saatlerinde yaşandı. İstanbul’dan Bayburt’un Hacıoğlu köyüne tatile gelen araçta bulunan 5 kişi de yaralı olarak kurtarıldı. Düz yolda sürücüsünün uyumuş olduğu düşünülen kazada araç yoldan çıkarak tarlada taklalar attı. 112 üzerinden haber alınan kaza yerine sağlık ekiplerinin yanı sıra İtfaiye, AFAD ve Jandarma ekipleri gitti.

Halil İbrahim Tekel yönetimindeki araçtan Hükmü Tekel, Suna Tekel, Abdulkadir Tekel ve Ömer Tekel güçlükle çıkarıldı. Olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından yaralılar Bayburt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Kazada ağır yaralanan 11 yaşındaki Abdulkadir  Tekel apar topar ameliyata alındı. Beyin kanaması riski taşıyan Abdulkadir Tekel’in, yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor. Abdulkadir Tekel’in Erzurum’a sevk edileceği öğrenildi. Diğer dört yaralının ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 


 

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Kaza
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURT SEVDALISI 1 hafta önce

Hastane tam donanımlı olsa tıp fakültesi olsa kışlanın arsası tam da uygundu adliye yapana kadar tıp fakültesi yapılsa daha iyi olmaz mıydi sayın vekilim

Avatar
Bayburt 1 hafta önce

Rabbim beterinden korusun.
Rabbim acil şifalar versin.
Yalnız, "Hocaoğlu" diye bir köy yok Bayburt'ta. Hacıoğlu olabilir.

Avatar
Hakan 6 gün önce

Bu aralar maalesef uykusuz yola çıkan şoförlerden dolayı çok kaza oluyor. Şoför kardeşlerim Kendinizi, sevdiklerinizi ve insanları düşünüyorsanız uykunuzu alıp öyle yola çıkın. Allah'tan yaralılara acil şifalar dilerim.