Mustafa Köseoğlu vefatının 3. yılında anılacak

Bayburt'a eğitim yuvaları yaptıran hayırsever iş insanı Mustafa Köseoğlu, vefatının 3. yılında anılacak.

Mustafa Köseoğlu vefatının 3. yılında anılacak

Bayburt Postası - 2021 yılında hayatını kaybeden hayırsever iş insanı Mustafa Köseoğlu’nun vefatının 3. yılında Bayburt’ta anılacak. Köseoğlu için 28.06.2024 günü Cuma namazından önce 25 camide  mevlidi şerif okutulacak. 

Bayburt’ta hayır işleri yapan ve eğitime verdiği desteklerle tanınan Mustafa Köseoğlu için Demirözü’nde ve Bayburt Üniversitesi kampüsündeki kendi ismini taşıyan camide olmak üzere 25 camide mevlidi şerif okutulacak.

Mustafa Köseoğlu, Demirözü’nde okul, öğrenci yurdu, spor kompleksi, taziye evi binalarını kazandırmıştı. Bayburt merkezde ise Bayburt Üniversitesi Baberti Külliyesi içerisinde kendi ismini taşıyan bir cami yaptırdı.

Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Mustafa Köseoğlu’nun Demirözü’ne unutulmaz izler bıraktığını ve kazandırdığı eserler ile her zaman minnetle ve rahmetle anılacağını ifade ederek, oğlu Barbaros Köseoğlu’na da Demirözü’ne yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ilçe halkı adına teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Köseoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÖZEL HAREKAT 4 gün önce

ALLAH RAHMET EYLESİN MUSTAFA KÖSEOĞLU GERÇEKTEN BAYBURT A ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPTI DA KENDİ KÖYÜNE HİÇBİR ŞEY YAPMADI MALESEF.EN BASİT ÖRNEK KÖYÜN MEZARLIĞI MALIN DAVARIN AYAĞININ ALTINDA MUSTAFA KÖSEOĞLU NUN BABASI VE DEDESİNİN VE BÜTÜN ÖLÜLERİDE O MEZARLIKTA.İNŞALLAH BU KONUDA BARBAROS BEY BİR GİRİŞİMDE BULUNUR