25 yıllık pazarcı Selim Gazioğlu: "Vatandaş güler yüzümüze geliyor"

Bayburt'ta uzun yıllardır pazarcılık yapan pazar yeri esnaflarından Selim Gazioğlu güler yüzüyle, enerjisiyle, sempatisiyle müşteriyi yanına çekiyor.

25 yıllık pazarcı Selim Gazioğlu: "Vatandaş güler yüzümüze geliyor"

Bayburt Postası - 25 yıldır pazarcılıkla uğraşan Gazioğlu, her gelen müşteriyle ayrı ayrı ilgilenerek, güler yüzü, neşesi sayesinde tezgahta ürün bırakmıyor. 

"Kayısı meyvelerin dayısı, domates değil çikolata satıyoruz, dalları bastı kiraz yetişirsen alırsın biraz" diyerek tezgahta sebze, meyve satan Gazioğlu'nun neşeli hallerini gören vatandaşlar ise Gazioğlu'ndan alışveriş yaparak günü tamamlıyorlar. 25 senedir pazarcılık yapan Gazioğlu, vatandaşların uygun fiyatın yanı sıra güler yüze geldiğini belirterek, "İşimi çok seviyorum, 25-26 senedir bu işi severek yapıyorum. Güler yüzümüzle, neşemizle burada sebze, meyve satıyoruz" dedi.

Sabahın erken saatlerinde tezgah başına geçen, satış yapabilmek için yorulmadan, usanmadan bağıran Gazioğlu, farklı farklı maniler söyleyerek, vatandaşların ilgisini çekiyor.

Sürekli mani söyleyip, her gelen müşteriye tek tek cevap veren Gazioğlu, kendince kampanyalar yaparak, belirlediği şanslı müşterilere indirim yapıyor. "Kiminin duası, kiminin parası" diyerek satış yapan Gazioğlu, çoğu kez müşterilerine uyguna sebze, meyve satışı yapıyor.

Bitip tükenmeyen enerjisiyle, neşesiyle pazar yerinin gözdesi haline gelen Gazioğlu, işini severek yapmanın önemine değinerek, "25 yıldır bu işi yapıyorum, severek yaptığım bir iş. Ürünlerimiz Adana'dan, Antalya'dan, Mersin'den günlük olarak geliyor. İnsanlar güler yüzümüze geliyor, fiyatlarımıza geliyor. Böyle neşeli neşeli insanlara sebze, meyve ulaştırabilmek için biz buradayız. Domateste bugün süper bir kampanyalarımız var, çikolata niyetine domates satıyoruz. Domatese domates denilmez, adeta çikolata bu domatesler" şeklinde konuşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.