Bayburt Postası - 1950 Bayburt doğumlu olan Dr. Muzaffer Şahin, çok sevdiği memleketi Bayburt'ta vaaz verdiği esnada kalp krizi geçirerek Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yoğun bakıma alınan Dr. Muzaffer Şahin'den üzücü haber geldi. 

Dün Cuma namazı öncesinde Yakutiye Cami'de vaaz ederken, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Dr. Muzaffer Şahin hayatını kaybetti. Diyanet Vakfı Yayınları'nın Kuran Meali başta olmak üzere birçok eserinde telif hakkı kabul etmeden emeği ve ismi bulunan Dr. Muzaffer Şahin, Türk Dünyası'nda da önemli hizmetlerde bulunmuştu. Azerbaycan'da 5 yıl görev yapan Dr. Muzaffer Şahin, 2003-2007 yılları arasında da Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanlığı görevinde bulunmuştu.  

"15 Temmuz" kutlamalarında Bayburt Şehitliği ziyareti "15 Temmuz" kutlamalarında Bayburt Şehitliği ziyareti

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kadir Şahin’in de babası olan Muzaffer Şahin, 21 Temmuz 2024 Pazar günü öğle namazını müteakip Bayburt Merkez Yakutiye Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından Karşıgeçit köyündeki aile mezarlığına defnedilecek. 

Şahin ailesi bugün gün boyunca ve yarın öğlen namazına kadar Esentepe Mahalle Odasında, defin sonrası ise Karşıeçit köyünde taziyeleri kabul edecek. 

Taziye için 
Kadir Şahin (oğlu)
0 535 247 27 80