Bayburt Vali Yardımcısı Yusuf Beran Vuran

Bayburt Vali Yardımcısı Diyarbakırlı Yusuf Beran Vuran oldu.

Bayburt Vali Yardımcısı Yusuf Beran Vuran

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ağrı Vali Yardımcısı Yusuf Beran Vuran Bayburt'a atandı.

1992 Diyarbakır-Sur doğumlu olan Yusuf Beran Vuran, üniversite öğrenimini Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde 2016 yılında tamamladı. Halen Batman Barosu’na kayıtlı avukat olan Vuran, üniversiteden mezun olduktan sonra Sivas Valiliği’nde maiyet memuru olarak göreve başladı. Daha sonra Bursa-Kestel Kaymakamlığında 1. Refikliğini gerçekleştiren Vuran, 2. Refikliğini Kars Kağızman Kaymakamlığında yaptı.

Aydın/Kuyucak ve Ordu/Aybastı ilçelerinde kaymakam vekilliği görevlerinde bulunan vuran, İngiltere/Cambridge'de yurtdışı stajı kapsamında İngilizce eğitimini tamamladı ve Konya/Çeltik Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

Daha sonra Çanakçı Kaymakamlığı görevini yürüten Vuran, son olarak Ağrı Vali Yardımcılığını yürütürken 2 Temmuz 2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bayburt Vali Yardımcılığına atandı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.