Bayburt Ülkü Ocaklarından şehit ailelerine bayram ziyaretleri

Bayburt Ülkü Ocakları şehit aileleri ile bayramlaştı.

Bayburt Ülkü Ocaklarından şehit ailelerine bayram ziyaretleri

Bayburt Postası - Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit ailelerine bayram ziyaretleri gerçekleştirdi. Ocak Başkanı Ömer Yardımcısı ve yöneticilerin katıldığı ziyaretlerde şehit ailelerine çiçek takdim edildi.

Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanı Ömer Yardımcı, binlerce ülkücü gencin şehit ailelerinin emrinde olduğunu söyledi. Yardımcı, "Makamların en güzeli ile şereflenmiş, şehadet şerbetini içmiş şehitlerimizi hiç bir zaman unutmadık. Ailelerinin de bilmelerini isterim ki evlatları onları hiç bir zaman terk etmedi, binlerce Ülkü Ocaklı evlatları her daim emirlerinde, yanlarındadırlar. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi saygı ile anıyorum, geride kalan ailelerinin de Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.