Bayburt Postası - Komisyon Başkanlığına Vedat Polat'ın, yardımcılığına ise Muharrem Aktürk'ün seçildiği komisyonda Emrah Tekel, Fikret Bayındır, Tevhit Dinçer, Ercan Dursun, Yunus Memiş, Zahit Kaymak, Murat Yerli, Yaşar Dinçer, Keramettin Öztürk ve Recep Akkoç görev aldı.
Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Hicabi Durmuş, bu yıl 15 köy takımının katılacağı turnuvanın hayırlı olması temennisinde bulunarak, etkinlikteki temel gayenin spor heyecanını yaşatmak ve beraberlik ruhunu kenetlemek olduğunu dile getirdi.
Durmuş, "Tüm takımlarımız Bayburt’tur. Öncelikle bunun şuurunda olarak centilmence mücadele ederek sporun ruhuna uygun Bayburtluya yakışır bir turnuva olmasını temenni ediyorum" dedi.
15 takımın katıldığı turnuvada gruplar şöyle oluştu:
A Grubu
Taşçılar, Tekirdağ Ağören, Gökçedere, Kalecik, Çayıryolu
B Grubu
Sırakayalar, Tomlacık, Çiftetaş, İstanbul Ağören, Arslandede
C Gurubu:
Pınargözü, Aksaçlı, Akşar, Hacıoğlu, Konursu
Öte yandan geçen yıl 20'ncisi düzenlenen turnuvanın finali Bayburt'ta Gençosman Stadyumu'nda oynanmıştı. Gökçederespor-Sırakayalar arasında oynanan final maçında turnuva şampiyonluğu Gökçedere'nin olmuştu.