Hey dostum, bu rafting bir harika!

Bir rivayete göre Bayburt ve dolayısıyla Çoruh, rafting sporu için biçilmiş kaftan!

Hey dostum, bu rafting bir harika!
Bir rivayete göre Bayburt ve dolayısıyla Çoruh, rafting sporu için biçilmiş kaftan!

Son yıllarda özellikle birkaç grubun yaza merhaba etkinliği haline dönüşen rafting, günün birinde -inşallah- Bayburtlunun da ata sporu haline dönüşecek! İnanıyoruz…

Habere dönersek, Bayburt’ta bir rafting sezonu daha, yine birkaç kişinin coşkulu kahkahası eşliğinde açıldı. Muhtemelen aynı simaların sezon boyunca birkaç kez, olmadı en azından bir kez daha coşkusuna sahne olacak ve inşallah havaların soğumasıyla birlikte sona erecek.

Sezonun ilk raftingini büyük bir başarı ile tamamlayan simalardan kime mikrofon uzattıysak, hepsi aynı yorumu yaptı: "Hey dostum, bu rafting bir harika!"

İçlerinden biri de, “Bayburt’ta rafting, her geçen yıl gelişerek ve büyüyerek devam ediyor” dedi ki, işte bunlar hep rafting!

Bayburt sınırları içerisinde mümkün değil ama yine de;

Botlar nerede, kimin kontrolünde?
Ulaşmanız mümkün mü?
Böyle bir şansınız var mı?

Konuyu irdelemeye devam edeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarık 9 yıl önce

tek kelimeyle muhteşem haber olmuş ama o botlardan inerlermi kendileri, ne dersiniz ?

Avatar
bekir 9 yıl önce

Hey dostum bu karamsar haber yerine araştırma ruhunu kullanıp turizm adona bayburta bir yarar sağlamanı tavsiye ederim

Avatar
mehmet 9 yıl önce

her zaman olumsuz düşünme çabası niye?
geleceğe karamsar bakmak niye?
at gözlüklerini çıkarmama çabası niye?
bayburta çakılan her çivinin ormanlardan kesilen ağaca çakıldığını değil de,inşaat kalıbı, masa, sandalye, merdiven,...vb. iyi işler için olduğunu düşünmeden taşlamak niye?(doğru söze ne denir :meyve veren ağaç taşlanır=iyi söz)

Avatar
yav hehe 9 yıl önce

bir bayburtlu olarak en sevimsiz yönümüz eleştiriyi hak etmeden eleştiride bulunma cüretini göstermektir.
insanları elştirmeden önce en azından onların yaptıklarının yarısı kadar bu memlekete faydalı olun daha sonra eleştirin.

Avatar
bedir 9 yıl önce

Sayın beyrek sözüm size ve sizin gibi düşünenlere lütfen bir konu hakkında yorum yapmadan önce iyice araştırın ordaki kişiler bir dernek üyesi veya bu tamamen

Avatar
bedir 9 yıl önce

Sayın beyrek sözüm size ve sizin gibi düşünenlere ordaki insanların kim olduğunu görevlerinin ne olduğunu bu güne kadar bayburta ne hizmetler yaptıklarını bir araştır ondan sonra bir yorum daha yaz. Şunu da yapabilirsin yanlarına gidip bir bardak çay iç ve sadece 5 dk dinle onuda yapamazsan kültür müdürlüğüne git bekir abi kim de bi konuş bayburt sevgisinin ne olduğunu gör.

Avatar
beyrek 9 yıl önce

bayburt taki genel olarak en büyük sorunumuz şu. herkez kendisine göre bir saz ekibi kurmuş onlarla tıngırdatıp duruyor. kimi siyasi, kimi stk altında kimiside bilmem ne topluluğu adı altında sebepleniyor. o botlar şöyle böyle 6-7 senedir o arkadaşlarımızın elinde. elbet yanlarına yanaşsak gruplarına katılsak bizleride bindirirler. ama yanaşmak kelimesi işin içine girdimi kalsın diyoruz. tabi bu bayburt ta rafting gayretini gölgelemez elbet ama dediğiniz gibi her sene aynı şahsiyetler aynı çalışmalarda örülüyor. her konuda olduğu gibi.