Bayburt Grup kongre kararı aldı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü olağanüstü kongre kararı aldı. İşte detaylar...

Bayburt Grup kongre kararı aldı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü olağanüstü kongre kararı aldı. 13 yılın ardından Bayburt'u yeniden profesyonel lige kavuşturan ve geçtiğimiz sezon son hafta lige tutunan Hikmet Şentürk başkanlığındaki Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 11 Temmuz 2015 tarihinde olağanüstü kongreye gidiyor.

Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, onursal başkan Abdurrahman Şentürk ve başkan Hikmet Şentürk, daha güçlü ve daha katılımcı bir yönetim oluşturmak istiyor.

Güneş gitti, aday çok 

Yeni sezon öncesi Teknik Direktör Bahattin Güneş'le yollarını ayıran Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Bir çok hoca adayıyla görüşmelerin devam ettiği ve konunun 1 hafta içerisinde netlik kazanarak yeni hocanın belirleneceği öğrenildi.

Kulübün ilgilendiği hocalar arasında Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'u BAL Ligi'nden 3. Lig'e yükselten Bülent Topuzoğlu'nun yanı sıra bu yıl play-off mücadelesi sonrası Ankara Demirspor'u 2. Lig'e çıkaran teknik direktör Serdar Bozkurt yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
m akif bırni 9 yıl önce

anadolu üsküdarın hocasını alabiliriz. güngören tanıyoruz bayburtsporun hedeflerine cevap verebilir

Avatar
taraftar 9 yıl önce

bayburt grup bırakıyor yok şöyle yok böyle diyerek boş boş konuşanlar acaba şimdi ne konuşuyor.