Meclise eşi ve çocuklarıyla geldi

Kayıt yaptıran isimlerden biri de, aslen Bayburt'un Kitre köyünden olan AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan oldu.

Meclise eşi ve çocuklarıyla geldi
Bayburt Postası - TBMM'de 25. Dönem'de görev yapacak milletvekillerinin kayıt işlemleri sürerken ortaya renkli görüntüler çıktı. Kimi milletvekili çocuklarıyla kayıt yaptırmaya gelirken kimileri de yöresine has lezzetleri basın mensuplarına dağıttı.

Kayıt yaptıran isimlerden biri de, aslen Bayburt'un Kitre köyünden olan AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan oldu. Karaaslan, meclise eşi Direnç, kızı Hatice Sare ve oğlu Yiğit ile birlikte geldi. Basın mensuplarının ilgi odağı haline gelen Karaaslan ailesi, daha sonra objektiflere poz vererek meclisten ayrıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.