Bayburtlu hafız bölge üçüncüsü oldu

Hafızlık Bölge Yarışması Erzincan'da düzenlendi.

Bayburtlu hafız bölge üçüncüsü oldu
Bayburt Postası - Hafızlık Bölge Yarışması Erzincan'da düzenlendi. Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hafızlık Bölge Yarışması Erzincan’daki Yenişehir Cami'de öğle namazını müteakip düzenlenen bir programla gerçekleştirildi. Yarışmada üçüncülüğü Bayburtlu hafız Ümit Şahin kazandı.

Erzurum, Erzincan, Ağrı, Kars, Gümüşhane ve Bayburt İllerinden gelen hafızların katıldıkları yarışmada Erzincan’ı Kavakyolu Beldesi Akşemseddin Camii İmam Hatibi İlhami Taşan temsil etti.

Yarışmada Erzincan İl Müftüsü Yavuz Karabayır oturum başkanı olarak görev yaparken, Müftü Yardımcısı Harun Özkan, E.Ü. İlahiyat Fakültesi Öğretim görevlisi Murat Polat, Kemah İlçe Müftüsü Rahmi Sancar, İ.H.L. Meslek Dersleri Öğretmeni Murat Beksar jüri heyeti olarak görev yaptılar. Yarışmada birinciliği Erzincan Kavakyolu Beldesi Akşemseddin Camii İmam Hatibi İlhami Taşan elde ederken, ikinciliği Kars İli Susuz İlçesi Müezzin Kayyımı Faysal Alp kazandı. Bayburt İli Hz. Ebu Bekir Camii Müezzin Kayyımı Ümit Bayram ise üçüncülüğü elde etmiş oldu.

Yarışmacılara ödül olarak birinciye 400 TL, ikinciye 300 TL, üçüncüye 200 TL para ödülünün yanı sıra tüm yarışmacılara birer takım elbise hediye edildi.

Anahtar Kelimeler:
Ümit Şahin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.