Ağbal: "Başbakanımız tarihi müjdeler verdi"

AK Parti kurmayları, bir basın toplantısı düzenleyerek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugün Bayburt'ta yaptığı mitingi ve konuşmasını değerlendirdi. İşte detaylar...

Ağbal: "Başbakanımız tarihi müjdeler verdi"
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal, "Bugün Bayburt tarihi bir güne şahitlik etti. Sayın Başbakanımız Bayburt için tarihi nitelikte müjdeler verdi. Bayburt sokaklarında, köylerinde, esnaf arasında konuşulan ve 'şunlar yapılırsa Bayburt gelişir' denilen ne varsa, sayın Başbakanımız o projelerin hepsinin sözünü verdi" dedi.

AK Parti Bayburt Milletvekili adayları Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt Belediyesi'nde bir basın toplantısı düzenleyerek, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugün Bayburt'ta yaptığı mitingi ve konuşmasını değerlendirdi.
 
Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal, Başbakan Davutoğlu'nun başta üniversite, demiryolu, hastane ve askeri birlik olmak üzere bir çok konuda verdiği sözlerin Bayburt için tarihi müjdeler olduğunu belirterek, "Başbakanımızın sözü noktasında bize düşen, bu projelerin hayata geçmesi için bürokrasi noktasında göstereceğimiz çabalardır" dedi. 


Ağbal, şunları kaydetti:

"Bayburt tarihi bir güne şahitlik etti"

"Bayburt tarihi bir güne şahitlik etti. Sayın Başbakanımız Bayburt'u onurlandırdılar. Genci, kadını, yaşlısıyla bütün halkımız kendilerini karşıladı. Muhteşem bir miting oldu. Hakikaten son dönemde yapılan en görkemli mitingdi. Mitinge katılan tüm Bayburt halkına şükranlarımı arz ediyorum. İnşallah bu coşku 7 Haziranda sandığa yansıyacaktır. 7 Haziran akşamı inşallah Bayburt, sayın Başbakanımızın bize hedef olarak belirlediği yüzde 85 oy oranıyla Türkiye'de birinci olacaktır." 

"Bayburt'un taleplerine çok net karşılık verdi"

"Bugün gerçekleşen miting Bayburt açısından da tarihi bir gün. Sayın Başbakanımız bugün Bayburt için tarihi nitelikte müjdeler verdi. Son 2 haftadır Bayburt'ta, köylerimizde, kasabalarımızda, esnafımızla yaptığımız  görüşmelerde hep şunu gördük. Bayburtlu üniversitemizin büyümesini istiyor. Bayburtlu göçün durmasını istiyor, esnafımız özellikle Bayburtlu gençlerin Bayburt'ta iş ve aş bulmasını istiyor. Bugün sayın Başbakanımız yaptığı tarihi açıklamalarla bu taleplere çok net karşılık verdi. Kendisinin yaptığı açıklamalar bundan sonra bizim açımızdan da birer ödevdir. Teşkilatımız ve bizler, hep birlikte takipçisi olacağız." 

"7 bin öğrenci sayısı 15 bine çıkacak"

"Öncelikle sayın Başbakanımız, 2008 yılında kurulan Bayburt Üniversitesi'nin önümüzdeki dönemde daha da büyütüleceğini ve 7 bin olan öğrenci sayısının 15 bine çıkarılacağının müjdesini verdi. Bu hakikaten Bayburt ekonomisini geliştirecek bir müjdedir. Özellikle Aydıntepe ve Demirözü ilçelerinde üniversitenin büyütülmesi noktasında da talimatları oldu. Biz inanıyoruz ki bu talimatlar doğrultusunda her iki ilçemizde de, çok yakın bir zamanda meslek yüksek okul kurulması ile ilgili çalışmalara hız vereceğiz. Bu gelişme her iki ilçemizin geleceği açısından da son derece önemli. İnşallah bu müjdeyi yakın zamanda gerçekleştirip meslek yüksek okullarının açılışlarını gerçekleştireceğiz.

Yine üniversite bağlamında sayın Başbakanımız Toplum Bilimleri Fakültesi'nin kuruluşu ile ilgili Bakanlar Kurulu kararının imzaya açıldığının müjdesini de verdi. Üniversite bağlamında verilen bir diğer müjde ise, şehir merkezindeki kışlanın şehir dışına taşınması ve bu alanda üniversitemizin yeni kampusünün yapılması konusudur. Daha önce çalışmalarına başlamış olduğumuz bu projeyi yakın bir zamanda Milli Savunma Bakanımız, Maliye Bakanlığımız, TOKİ ve üniversite arasında düzenlenecek bir protokolle son şeklini verip üniversitemizin yeni yerleşkesini bu şekilde genişletmiş olacağız. Bu arada, askeri birliğin büyütülmesi noktasında da çalışmalarımız var."

"
Başbakanımız demiryolu konusuna son noktayı koydu"

"Sayın Başbakanımız hepimizin hayali olan Erzincan-Trabzon demiryolu projesi için de çok net bir mesaj verdi. Demiryolu ile ilgili farklı şeyler söylense de bugün sayın Başbakanımız tüm bu söylemlere son noktayı koydu. İnşallah demiryolu ile ilgili Bayburtlu'nun özlemi de bu şekilde giderilmiş olacak. Bu konunun da takipçisi olacağız." 

"200 yataklı hastane müjdesi"

"Bayburtlu çevre illere gitmek istemiyor. Sayın Başbakanımız onun da müjdesini verdi. 200 yataklı Bayburt Devlet Hastanesi ile ilgili müjdeyi kendisinden aldık. Önümüzdeki dönemde Sağlık Bakanlığı ile birlikte çalışmalarımızı yürüteceğiz. Sayın Başbakanımızın bugün açıkladığı tüm bu projeler, önümüzdeki dönem Bayburt'un ekonomik ve sosyal hayatını önemli ölçüde değiştirecektir. Göç sorununu da, böylelikle tersine döndürmüş olacağız."
 
"Yapılırsa, 'Bayburt gelişir' denilen ne varsa..."

"Bugün Bayburt sokaklarında, köylerinde, esnaf arasında konuşulan ve 'şunlar yapılırsa Bayburt gelişir' denilen ne varsa sayın Başbakanımız bugün o projelerin hepsinin sözünü verdi. Başbakanımızın sözü noktasında bize düşen bu projelerin hayata geçmesi için bürokrasi noktasında çabalar olacaktır. 7 Haziran seçimleri Türkiye ve Bayburt için çok önemli. Türkiye için, içerde ve dışarıda bir takım işbirlikçi yapılar, bu ülkenin ileri gitmemesi için gayret içerisinde. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde tüm bu oyunlar bozulacak. AK Parti iktidarı daha güçlü şekilde devam edecek. Ülkemizde sağlanan siyasi ve ekonomik istikrar devam ettiği sürece, ülkemiz ve Bayburt kalkınacaktır. İnşallah Bayburt halkı da AK Parti'ye teveccühünü yine gösterecektir."

 

Özbek: "Meydanlara sığmıyoruz"

Ağbal'ın ardından kısa bir değerlendirme yapan AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Bünyamin Özbek ise, "meydanlara sığmıyoruz" dedi.

Özbek, şunları kaydetti:

"Bugün güzel bir gün. Pazar günü olmasına rağmen Saat Kulesi meydanı tıka basa doldu. Bu coşkudan dolayı memnuniyetimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Meydanlara sığmıyoruz. Büyük bir heyecan var. Bu heyecan bizleri çok mutlu etti. Hükümet olarak, inşallah Bayburt'umuzun gelişmesi hususundaki destekler, bundan sonra da devam edecektir.

Sayın Belediye Başkanımız, sayın Başbakanımıza belediyenin sorunları ve altyapı ile ilgili bir dosya verdi. Sayın Başbakanımızın oradaki ifadesi şuydu: 'Başkanım daha ne istiyorsunuz, paranın patronunu size gönderdim. Bundan sonra bu işleri kendileri takip edecektir' dedi. Bunun memnuniyetini de halkımızla paylaşmak istiyorum. Ben il başkanımıza, teşkilatımıza, gençlik kollarımıza, bu meydanı hazırlayan genç arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Köyden, kentten gelen herkese teşekkür ediyorum."


Memiş: "Başbakanımız bizleri mutlu etti"

Başbakan Davutoğlu'nun verdiği sözlerin kendisini mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı Mete Memiş ise, "Bayburt hep doğrunun ve haklının yanında oldu. Bugünde miting alanında bunu yeniden gösterdi. Kendisine yapılanları unutmadı. Bayburt'a hizmet edenleri bundan sonra da unutmayacak. Bayburt Belediye Başkanı olarak şunu söyleyebilirim, Başbakanımızın bugün miting alanındaki konuşmaları bizi ziyadesiyle mutlu etti. Ben mitingimize katılan, dualarıyla yanımızda olan tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Kobal: "Bayburt'a yakışan bir miting oldu"

Mitingin Bayburt adına övünç verici bir tablo oluşturduğunu söyleyen ve 7 Haziran'da Bayburt'un Türkiye rekoru kıracağını iddia eden AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, mitinge katılan herkese teşekkür etti.



Kobal, şöyle konuştu:

"Halkımıza, hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Övünç verici bir tablo oluşturdular, hepsinden Allah razı olsun. Başbakanımıza karşı bizi mahcup etmediler. Emeği geçen gençlik kollarımıza, teşkilatımıza, yöneticilerimize, üyelerimize, Bayburt halkına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz ve Bayburt Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk'e, partimizden aday adayı olup bugün mitingimizde bizleri yalnız bırakamayan tüm  büyüklerimize teşekkür ediyorum. Bayburt'a yakışır bir miting oldu. Bayburt her şeye layık. İnşallah sayın Başbakanımızın sözünü vermiş olduğu hizmetleri de Bayburt'a taşıyacağız. Bayburt 7 Haziran'da rekor kıracaktır."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turgay 9 yıl önce

kusura bakmayin ama bu sozler 12 yildir tekrarlaniyor milleti kandirmayin artik yaptiginiz hastane olmadimi ki hastane istiyorsunuz o zaman bunu niye yaptiniz sorarim 2 yildir bayburtta yol namina birsey yok once gelen paralari yemeden yollari duzenleyin bu millet zaten halinden memnun yapmaniza gerek yok!!!

Avatar
murat ali 9 yıl önce

yeni hastane ıstedi bbayburtta vatandas siz ne yaptınız gittiniz yamaladınız durdunuz habire..gidinde gumushanedeki yenı hastaneyı gorunuz..

Avatar
AKLIMA İYLİK SAĞLIK 9 yıl önce

veki̇l hangi̇si̇