Bakan Güney, MÜS-DER üyesi oldu

Eski İçişleri Bakanı Ülkü Gökalp Güney, Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti'ni (MÜS-DER) ziyaret ederek derneğe üye oldu.

Bakan Güney, MÜS-DER üyesi oldu

Bayburt Postası - Eski İçişleri Bakanı Ülkü Gökalp Güney, Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti'ni (MÜS-DER) ziyaret ederek derneğe üye oldu. Eski Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, derneğin yönetim ve denetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette Güney, MÜS-DER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Kacır'dan derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Güney, MÜS-DER'in Bayburt için çok önemli bir değer olduğunu belirterek, "Farklı düşünce, inanç ve fikriyattaki insanların amaç birlikteliği yaparak, dilencisiz, muhtaç ve mağdurun kalmadığı bir şehir idealiyle çalışmasını görmekten çok memnun oldum. Sizleri tebrik ediyorum. Ecdadımızın yüzyıl önce başlattığı bir iyilik hareketini bugün tekrar yeniden yürütme azminizden ve gayretinizden dolayı yönetiminizi ve tüm üyelerinizi takdir ediyorum" dedi.

Dernek Başkanı Kacır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Cemiyetimize üye olarak bize güç verdiniz" ifadesini kullandı.

Kacır, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Mısır'ın seçilmiş başkanı Muhammed Mursi ve 105 arkadaşına verilen idam kararını kınadıklarını ve tanımadıklarını da kaydederek, bu kararı verenlerin tüm insanlığın vicdanında mahkum olacağını söyledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MÜS-DER 9 yıl önce

paylaşiminiz için teşekkür ederiz...